+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

ONLINE MARKETING

SEO, AdWords, Social Media, Content, Copywriting

Kako povećati prodaju putem Online Marketinga?

Ako ste ulagali u marketing svjesni ste činjenice da je marketing teško mjerljiva kategorija poslovanja, posebice offline marketing (oglasi u časopisima, billboardi, maskote i sl.). Kod Online marketinga (Internet marketinga) situacija je potpuno drugačija.

Online marketing Vam nudi široki spektar mogućnosti oglašavanja kao što su: SEM (Search engine marketing), SEO (Search engine optimization), Društvene mreže, Email marketing itd.
U online marketingu koristimo napredne alate i tehnike koji nam omogućuju da Vaše usluge i proizvode prezentiramo upravo onim osobama koje su zainteresirane za njih (vašoj ciljnoj skupini). 
Rezultati kampanja su u potpunosti mjerljivi, što znači da u bilo kojem trenutku možemo vidjeti koliko je osoba vidjelo vaše oglase, koliko ih je kliknulo na oglas, koliko je osoba posjetilo vašu web stranicu, što su točno radili na stranici, koliko su se zadržali, od kuda su došli …

Naš tim će Vam pomoći odrediti koji je najbolji način oglašavanja za Vašu djelatnost, proizvod ili uslugu. Zajedno s Vama prolazimo Vaše poslovne ciljeve, radimo detaljnu analizu te sastavljamo marketing strategiju i započinjemo s realizacijom iste. 

Za sva pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte, naši djelatnici će Vas vrlo rado upoznati s mogućnostima online marketinga. Ne ustručavajte se, kontaktirajte nas!

 


SEO optimizacija

Povećajte organsku posjećenost Vaše web stranice/trgovine

Detaljnije…


Web Dizajn

Kvalitetan i dobro koncipiran web je temelj online marketinga.

Detaljnije…


Google AdWords

Isprobajte najnaprednije i najpopularnije PPC oglašavanje!

Detaljnije…


Content Marketing

Sadržaj koji se čita postaje sadržaj koji prodaje!

Detaljnije…


Društvene mreže

Povećajte prodaju uz najpopularnije društvene mreže!

Detaljnije…


Web Copywriting

Trebate kvalitetan tekstualni sadržaj za Vaše poslovanje?

Detaljnije…

Kontaktirajte nas

    Vaše ime

    Tvrtka

    Vaš Email (obvezno)

    Web stranica

    Poruka