+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

IZRADA WEB STRANICA

Najbolja dugoročna investicija za Vaše poslovanje!

Izrađujemo web stranice korištenjem najnovijih tehnologija i standarda kao što su (Responzivan dizajn, SEM, REST, SEO itd.). Za izradu preferiramo Wordpress CMS sustav, ali i rješenja po mjeri, ovisno o potrebama pojedinog projekta. U fokusu izrade web stranice su SEO optimizacija, jedinstven digitalni branding i sinergija sa društvenim mrežama i online marketingom. Svi naši web projekti su responzivni, što znači da se dizajn pilagođava mobilnim uređajima i različitim rezolucijama ekrana.

Proces razvoja vašeg web projekta:

Proces izrade započinje s upoznavanjem ciljeva korisnika, tj. definiranjem targeta projekta. Nakon toga slijedi analiza, odabir rješenja i tehnologija za ostvarivanje zadanih ciljeva. Prilikom izrade posebnu važnost posvećujemo modularnosti (mogućnosti proširenja funkcionalnosti), sigurnosti te SEO optimizaciji s ciljem ostvarivanja visokih pozicija na tražilicama, koje u konačnici donose dugoročne uštede prilikom online oglašavanja te povećanu stopu konverzija.

Kakve su naše web stranice?

RESPONZIVNI DIZAJN (RWD)

Vaša će se web stranica savršeno prikazivati na svim vrstama ekrana, pretraživanje na istoj će biti potpuni užitak, bez potrebe za zoomiranjem, bespotrebnim klikanjem i sl… Responzivan dizajn je danas obavezan jer se sve više pretraživanja izvršava preko mobilnih uređaja.

CMS Sustavi

Koristimo sustav (WordPress) koji vam omogućuje samostalno upravljanje web stranicom putem administracijskog sučelja (dodavanje novih stranica, izmjenu i dodavanje novog sadržaja i fotografija …). Jedna od najvećih prednosti ovog sustava je njegova preglednost i minimum informatičke pismenosti potrebne za snalaženje i upravljanje istim. U slučaju da Vam treba CMS po mjeri, razvijamo ga za Vas u Laravel PHP razvojnom okruženju ovisno o potrebi vašeg projekta.

SEO optimiziracija

Ovo je jedan od najbitnijih parametara u izradi web stranice. Kako bi Vas Google „zavolio“(kako biste se prikazivali na što višim stranicama rezultata pretraživanja) Vaša web stranica mora zadovoljiti niz Google-ovih standarda. Standarde zadovoljavamo korištenjem programskih tehnika/rješenja pri samoj izradi web stranice. Radimo i detaljnu analizu ključnih riječi (riječi koje pretražuju posjetitelji a direktno su povezane s Vašim poslovanjem) i integriramo iste u Vaš sadržaj i web stranicu.

SIGURNOST

Sigurnosni aspekt vaše web prezentacije je ključan faktor Vaše učinkovitosti. Na internetu je mnoštvo korisnika,tako i onih s ‘lošim namjerama’. Sigurnost vašeg sadržaja i podataka je neophodna, a postiže se zadovoljavanjem različitih sigurnosnih tehnika . S nama je Vaša web stranica sigurna.

ODRŽAVANJE WEB STRANICA

U mogućnosti smo vam ponuditi cjelokupno održavanje vaših web stranica. Preko naše usluge održavanja, kroz konstanti monitoring i integraciju dodatnih sigurnosnih alata, pobrinut ćemo se da je vaš sustav siguran i ažuran. Ako Vam trebaju usluge unosa sadržaja, grafičkih elementa ili razvoj dodatnih funkcionalnosti, tu smo za Vas.

SAZNAJTE VIŠE

Online prezentacija

Cilj je da Vaša web stranica u potpunosti zadovoljava vaše potrebe i to ne samo sa svojom funkcionalnosti, već i unikatnim dizajnom koji će omogućiti vašu prepoznatljivost.

Pristup informacijama

Svaki korisnik mora brzo i jednostavno doći do svih željenih informacija koje su mu potrebne jer korisnik koji je uspješno došao do željenih informacija je na kraju, sretan korisnik.

Vidljivost

Budite ispred svoje konkurencije. To postižemo ako zadovoljimo sve Google-ove parametre kako biste bili među prvim rezultatima pretraživanja za usluge i proizvode koje nudite.

Zatražite ponudu

Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije internet tehnologije