+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

IZRADA WEB SHOP-A

Izrada i razvoj web shop-a na Woocommerce platformi

Web shop je otvoren 24/7 bez vaših ulaganja u ljudske resurse, prekovremene sate, najam prostora i ostale troškove koje zahtijeva fizička trgovina.

Izrađujemo kompletna eCommerce rješenja za vaše poslovanje. Za izradu online trgovina preferiramo WooCommerce platformu u kombinaciji s Wordpress CMS sustavom. Ova kombinacija jamči funkcionalan, modularan, dobro optimiziran i siguran webshop koji radi 24/7. Također vršimo implementaciju svih modula za online plaćanja (PayPal, Stripe, kartično plaćanje, WsPay, T-com PayWay, i sl.) Osim navedenog nudimo i razvoj online trgovina po mjeri ovisno o zahtjevima i potrebama zadnog projekta.

CMS ( eng. Content Managment System ) sustav omogućuje prosječnom korisniku jednostavno upravljanje cijelim sustavom web shop-a (vođenje narudžbi skladišta, naplate, dostave, dodavanje i ažuriranje proizvoda, postavljanje akcijskih cijena, sezonske prodaje, itd.).

Predefiniranost i varijacije proizvoda

Vaš web shop posjeduje velike mogućnosti definiranja cijena vaših proizvoda i usluga, isto tako mogućnost podešavanja troškova dostave, mogućnost podešavanja visine poreza za različite regije i države, što će koristiti svima onima koji svoje proizvode prodaju i izvan državnih granica.

Integracije plaćanja

Plaćanje naručenih proizvoda može se vršiti na nekoliko načina: putem kreditne kartice, pouzećem, direktno na račun, ali i putem procesora za plaćanje, kao što su PayPal, Google Chekout, Payway i mnoštva drugih.

Sustav kupona

Ostvarite korisniku osjećaj ekskluzivne kupovine kroz vremensko ograničena sniženja. Ugrađeni sustav kupona omogućava dijeljenje jednokratnih, višekratnih i vremenski ograničenih kupona za sniženja proizvoda u vašem web shop-u.

Automatsko upravljanje skladištem

Vlasnik ili administrator web shop-a može ručno uređivati narudžbe, reducirati stanje na skladištu te slati račune putem e-maila, a ima i pristup povijesti narudžbi, sa pripadnim detaljima. Postoji mogućnost upravljanja samim skladištem, tj. brojčanim stanjem proizvoda. Vlasnik ne treba brinuti da će prodati nešto što ne postoji u skladištu , sustav automatski vrši inventuru, uklanjajući proizvode iz virtualnog skladišta, a one proizvode koji će uskoro nestati naglašava, dajući vam do znanja da je vrijeme za nabavku.

Marketing i promocija

Imate mogućnost integracije različitih marketinških i promotivnih alata. Tu su prije svega reklamni banneri koje je moguće postaviti posvuda na web shop-u. WooCommerce je inteligentno sredstvo koje omogućava da se približite svojim klijentima, i to pomoću mnoštva efektivnih strategija (ocjenjivanje proizvoda,isticanje najbolje prodavanih i srodnih artikala itd.), koje ujedno pružaju mogućnost multipliciranja koristi od svake kupnje obavljene na stranci.

Sučelje za upravljanje statistikama

Sučelje za upravljanje statistikama vam nudi pregledan uvid u online prodaju, pokazuje statistike vezane za dnevne, tjedne i mjesečne kupovine, ističe najbolje prodavane proizvode i kupcima najdraže akcijske ponude. Ovo je alat koji će vam omogućiti bolje poznavanje navika svojih kupaca, a upravo je to ključ dobrog marketinga i uspješnog poslovanja.

Niži troškovi

Nema plaćanja najamnine prostora, nema troškova opremanja, nema troškova hladnog pogona (struja, voda, plin), nema potrebe za zapošljavanjem većeg broja radnika, ne postoji radno vrijeme.

Administracija

Moguće je pristupiti putem bilo kojeg uređaja koje ima pristup internetu. Ako želite promijeniti cijenu, dodati ili maknuti proizvod, mijenjati opis ili nešto drugo, to možete učiniti brzo i samostalno.

Dostupnost

Fizičkom ste trgovinom najčešće vezani za kupce iz vaše neposredne okoline, a web shop omogućuje osobama iz drugih gradova, županija, čak i država, da pregledavaju vašu ponudu i postanu vaši kupci.

ZATRAŽITE PONUDU

Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije internet tehnologije