+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

RAZVOJ WEB APLIKACIJA

Razvoj web aplikacija i automatizacija poslovnih procesa

Web aplikacije koje također često zovemo Cloud aplikacije su programska rješenja koja služe za automatizaciju i unaprijeđenje različitih poslovnih procesa. Prednosti web aplikacija su te što su podaci u svakom trenutku ažurni, trenutno dostupni s bilo koje lokacije, za veliki ili mali broj korisnika, u bilo kojem trenutku neovisno s kojeg uređaja ih pregledavate, a dovoljan vam je samo pristup internetu.

Nudimo uslugu izrade web i mobilnih aplikacija po mjeri za unaprjeđenje, automatizaciju i monitoring poslovnih procesa kao što su CRM, ERP, SaaS sustavi. Prilikom izrade koristimo kombinacije najnovijih tehnologija i programskih jezika ( HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, REST API ). Kombinacije navedenih tehnologija omogućuju stvaranje modularnih, dinamičkih i lako proširivih web aplikacija.

Korištenje aplikacija u oblaku, osim što djeluje na produktivnost članova tima i predstavlja i niže troškove koji se izdvajaju za organizaciju poslovanja. Štedi se vrijeme i resursi za pristup i upravljanje podataka. Nije potrebno kupovati fizičke servere i druga mjesta za pohranu podataka, nego se za sve brinemo mi, kao davatelj usluga.

Laravel php aplikacije

CRM (eng. costumer relationship management) sustav je web aplikacija koja je prilagođena manjim i srednjim tvrtkama, ovisna o vrsti poslovanja, a koristi za upravljanje radnim procesom i komunikaciju s klijentima. Pomaže u vođenju kontakata, zadataka, izradi ponuda i računa, generiranje ugovora, te ažurnoj komunikaciji s klijentom kao i s drugim korisnicima sustava.

U svakodnevnom radu, za razvoj web aplikacija koristimo Laravel php programsko okruženje. Laravel je moderno PHP razvojno okruženje koje omogućuje potpuno objektno orijentirani modularni razvoj. Laravel aplikacije razvijamo po mjeri, ovisno potrebama klijenta. Naše aplikacije su sigurne, prilagođene za testiranje i održavanje. U kombinaciji s dodatnim internet tehnologijama dobivate aplikativno rješenje koje je prilagođeno vašem poslovanju, aplikacije koje su prilagođene za sve rezolucije ekrana.

ZATRAŽITE PONUDU

Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije internet tehnologije