+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

IZRADA WEB SHOPA I IZRADA WEB STRANICA PUTEM BESPOVRATNIH SREDSTAVA

izrada web shopa

IZRADA WEB SHOPA I IZRADA WEB STRANICA PUTEM BESPOVRATNIH SREDSTAVA

 

Bez prisutnosti na internetu, teško je opstati na tržištu. Napredak tehnologije učinio nas je nestrpljivima, pa tako očekujemo informacije odmah dostupnima. Stoga smo svjesni važnosti imanja web stranice i internet trgovine, s kojom kupci mogu pregledavati i kupovati proizvode u bilo koje doba dana i noći. Nije dovoljno samo imati web shop i web stranicu već one svojim izgledom i funkcijom moraju ispuniti cilj. A to je privući što veći broj posjetitelja i povećati prodaju. Proizvodi i usluge se na taj način lako plasiraju na domaće i strano tržište. Najčešća prepreka prilikom izrade web shopa i izrade web stranica je manjak sredstava.

Sada to više nije opravdanje. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, objavilo  „Poziv na dostavu projektnih prijedloga WWW vaučeri za MSP-ove“, odnosno poziv za dodjelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzetnicima za izradu web stranice, E-commerce-a ili M-commmerce-a.

Svrha poziva je „Jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.”.

Najmanji iznos sredstava je 15 000 kuna, a najviši 100 000 kuna. Vaučer pokriva do 85% vrijednosti troškova ovisno o području u kojem se nalazite.

Ukupna raspoloživa sredstva temeljem Operativnog programa konkurentnosti i kohezija je 15.200.000,00 kuna, a koje možete iskoristit predajom potrebne dokumentacije od 13. kolovoza 2018. godine do 29. lipnja 2020. godine, ili do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Ako želite proširiti svoje poslovanje, više informacija o samom Pozivu možete doznati ovdje, a svu potrebnu dokumentaciju i obrasce možete pribaviti ovdje.

Kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju, te ispunite sve potrebne obrasce i naravno zatražite neobvezujuću ponuda, svoju prijavu podnosite putem sustava eFondovi.

Ukoliko biste željeli dobiti neobvezujuću ponudu za izradu ili redizajn vaše web stranice ili web shopa, to možete učiniti putem e- maila info@tempusmedia.hr ili putem kontakt forme.