+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

BESPOVRATNA SREDSTVA ZA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE

bespovratna_tempusmedia

BESPOVRATNA SREDSTVA ZA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE

 

Potrebno Vam je poboljšanje ili unaprjeđenje poslovnih procesa, a nemate dovoljno sredstava?

Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik, imamo rješenje za Vas!

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)”.

Ova potpora male vrijednosti namijenjena je poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije kako bi se poboljšao razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćem i stranom tržištu, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Temeljem Operativnog programa Konkurentnosti i kohezije, iz Europskih fondova osigurano je ukupno 53.200.000,00 kuna.

Najniža vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 80.000,00kn, a najviša vrijednost iznosi 1.000,000,00 kuna. Maksimalni intenzitet potpore koja se može dobiti je do 85% za mikro i malo poduzeće, te 65% za srednje poduzeće.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju izradu, razvoj i/ili nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja, poslovnih procesa i proizvodnje; kao i implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.

Po ovom Pozivu ne mogu se financirati aktivnosti povezane s izradom i optimizacijom mrežnih stranica i web shopa te izradom aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu.

Prijavitelj mora biti pravna ili fizička osoba koja potpada pod MSP. Svaka prijava mora biti pojedinačna, partnerstvo ili partnerske organizacije su isključene iz ovog Poziva.

Podnošenje projektne prijave kreće 28. kolovoza 2018. godine u 11:00 sati.

Projektni prijedlog podnosi se od strane ovlaštene osobe, isključivo putem ispunjavanja Prijavnog obrasca kroz sustav eFondovi u elektroničkom obliku.

Nemojte zaboraviti da u postupku dodjele bespovratnih sredstava možete predati samo jedan projektni prijedlog.

Ako želite proširiti svoje poslovanje, više informacija o samom Pozivu možete doznati ovdje, a svu potrebnu dokumentaciju i obrasce možete pribaviti ovdje.

Ukoliko biste željeli dobiti neobvezujuću ponudu za izradu ili unaprijeđenje IKA sustava to možete učiniti putem e-maila info@tempusmedia.hr ili putem kontakt forme.

Izrađujemo aplikacije po mjeri za unaprjeđenje, automatizaciju i monitoring poslovnih procesa kao što su CRM, ERP, SaaS sustavi. Prilikom izrade koristimo kombinacije najnovijih tehnologija i programskih jezika (HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, REST API). Kombinacije navedenih tehnologija omogućuju stvaranje modularnih, dinamičkih i lako proširivih web aplikacija. Više na linku.

Naše istakunte radove pogledajte ovdje.