+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

VIDEO PRODUKCIJA

Ako slika govori više od tisuću riječi …

Ako slika govori više od tisuću riječi treba li objašnjavati koliku moć ima kvalitetan video? Video je budućnost komunikacije na internetu. Neovisno o Vašoj djelatnosti, s dobrim i profesionalno napravljenim promo videom osigurat ćete kvalitetnu prezentaciju sebe, proizvoda i usluge koju nudite. Našom uslugom ćemo snimiti, montirati i optimizirati prema vašim potrebama promo film pomoću kojeg najlakše dopirete do velikog broja ciljane publike.

Nekad ograničen na televiziju, danas je zahvaljujući internetu sveprisutan. Dostupnost kamera rezultirala je hiperprodukcijom u kojoj se vrhunska kvaliteta traži i od profesionalaca, ali i od amatera koji žele naplatiti svoje znanje. Vjenčanja, poslovni sadržaj poput web stranica, promocije, vijesti na portalima… potražnja za video uratkom je golema. Danas, kada je na tržištu rada svestranost jedna od najcjenjenijih vrlina, znati režirati, kreirati i montirati kvalitetan video uradak dodatna je vrijednost svakom zvanju.

Proces izrade videa

IDEJA

Imamo tim kreativnih ljudi. Puno puta naši klijenti znaju cilj, no nisu sigurni kako taj cilj postići. Upravo tu dolazimo mi, koji sa svojim idejama i višegodišnjim iskustvom pomažemo klijentu u ostvarivanju zadanog cilja.

IZRADA SCENARIJA

Nakon razrade ideje slijedi izrada scenarija. Za to je zadužen scenarist koji ili radi scenarij na temelju adaptacije postojećeg djela ili na temelju novo nastale ideje. Scenarij sadrži sve ono što je filmom moguće prikazati i izgovoriti.

SNIMANJE

Snimanje je najzanimljiviji dio procesa izrade video sadržaja. Na raspolaganju imamo kvalitentnu opremu za realizaciju samog projekta koja će omogućiti izradu profesionalnog videa.

MONTAŽA

Montaža je jedan od najbitnijih djelova video produkcije. montaža je zahtjevan i dugotrajan proces koji objedinjuje snimljeni sadržaj, glazbu, naraciju, titlove, odjavne/najavne špice i ostalo u smislenu cjelinu.

POSTPRODUKCIJA

Postprodukcija je rad na videu koji se sastoji se od uređivanja snimljenog materijala, te montaže vizualnih efekata.

Što sve snimamo i produciramo?

Promotivne filmove za tvrtku

Unaprijedite poslovanje i predstavite Vaš brand i Vašu tvrtku koristeći najmodernije tehnologije video produkcije.

Promocije proizvoda

Ako slika govori tisuću riječi … Iskoristite najučinkovitiji način promocije koristeći tehnologije video produkcije, gdje na praktičan način možete prikazati sve benefite vaših proizvoda.

Glazbene spotove

Trebate glazbeni spot? Predstavite svoj umjetnički izričaj koristeći moderan pristup video produkcije, te se na taj način predstavite široj publici.

Seminare i edukacije

Sadržite izvor Vašeg znanja. Proširite utjecaj i doseg raznih seminara i edukacija koristeći tehnologije video produkcije.

Kulturne manifestacije

Proširite svijest o kulturnim projektima i dokumentirajte razne kulturne manifestacije.

Reklamni oglas za proizvod/uslugu

Video je najbolja reklama. Na učinkovit način promovirajte vaš proizvod ili uslugu.

Razne događaje

Dokumentirajte razne događaje i manifestacije koristeći video tehnologije visoke kvalitete.

Mogućnosti su neograničene

Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije tehnologije

KONTAKTIRAJTE NAS

Naš tim stoji Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zatražite neobavezujuću ponudu.

KONTAKT