+385 (051) 691 840
info@tempusmedia.hr

O nama2

Mi smo digitalna agencija koja Vam može ponuditi digitalna rješenja za sve Vaše poslovne izazove jer ste nam Vi i Vaši potrošači na prvome mjestu!

Što nudimo


Izrada Web Stranica

Izrađujemo web stranice  koristeći najnovije tehnologije.


Izrada aplikacija

Izrađujemo web aplikacije i moblilne aplikacije  prilagođne Vašim potrebama.


Izrada Web Shopa

Online dućani – moderan trend prodaje koji je sve više aktualan.


Online Marketing

Nudimo kvalitetne oglašavanje koje će povećati Vaše poslovanje.

Profesionalnom kombinacijom svih navedenih usluga postižemo  personalizirani pristup svakom klijentu i ostvarujemo maksimalan povrat sredstava uloženih u promociju. Svi sustavi su međusobno povezani i nadopunjuju se te na taj način Vi kao klijent dobivate najbolje moguće kupovno iskustvo – profesionalnost, podršku i pristup ciljanim informacijama.

screen

CMS ( eng. Content Managment System )

sustav omogućuje prosječnom korisniku jednostavno upravljanje cijelim sustavom web shop-a ili web stranice.

Tehnologije

Prilikom izrade koristimo kombinacije najnovijih tehnologija i programskih jezika ( HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, REST API )

SEO optimizacija, Google AdWords

Kod online marketinga korištenjem naprednih alata i tehnika za analizu moguće je točno odrediti ciljanu skupinu za Vaš proizvod ili uslugu

Tempus media - face na webu

Mi smo mlada, kreativna i ambiciozna firma koja okuplja niz eksperata u području web dizajna, web developmenta i digitalnog marketinga.
Digitalna rješenja koja omogućuju rast Vašeg poslovanja i odlično digitalno iskustvo za Vašu publiku rezultat su kombinacije suvremenih tehnologija i našeg stručnog tima. Naša dugogodišnja partnerstva i mnoštvo zadovoljnih klijenata potvrda su našeg profesionalnog pristupa poslu i predanog ulaganja u naše znanje te modernu tehnologiju koju koristimo u svakodnevnom poslu.

Što kažu naši klijenti

KONTAKTIRAJTE NAS

Naš tim stoji Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zatražite neobavezujuću ponudu.

KONTAKT