+385 (051) 691 840
  info@tempusmedia.hr

  RAZVOJ WEB APLIKACIJA

  Razvoj web aplikacija i automatizacija poslovnih procesa

  Razvoj Web aplikacija

  Web aplikacije koje također često zovemo Cloud aplikacije su programska riješenja koja služe za automatizaciju i unaprijeđenje različitih poslovnih procesa te se nalaze u oblaku (“eng. Cloude”), tj.  na web serveru. Prednosti web aplikacija su te što su podaci u svakom trenutku ažurni, trenutno dostupni s bilo koje lokacije u bilo kojem trenutku neovisno s kojeg uređaja ih pregledavate, a dovoljan vam je samo pristup internetu.

  Korištenjem raznovrsnih internet tehnologija tim Tempus medie kroz komunikaciju i uvid poslovnih zahtjeva korisnika implementira programska rješenja koja krajnjem korisniku unaprjeđuju  svakodnevni radni proces, olakšavaju rad te štede vrijeme i novac.

  Svaki projekt je za nas novi izazov kojem pristupamo sa izuzetnom strašću i ljubavlju prema poslu te pri tome vodimo računa na sve parametre modernog poslovanja i sigurnosti kako bi zadovoljili sve kriterije na dugoročno i obostrano zadovoljstvo. Posebu pažnju prilikom izrade programskih riješenja posvećujemo modularnosti i fleksibilnosti kako bi u budućnosti aplikacija bila proširiva i lako nadogradiva.

  Za sva pitanja i dodatne informacije u vezi izrada aplikacija slobodno nas kontaktirajte!

     Kontaktirajte nas  

   

  Prednosti Web Aplikacija

  Fleksibilnost i mobilnost sustava

  Priroda modernog poslovanja traži sve više fleksibilnosti i mobilnosti, a što manje vezivanja uz stol, stolicu i stolno računalo. Želimo moći jednaku radnju obavljati na mobilnom uređaju, prijeći na računalo, a zatim uzeti tablet u ruke i nastaviti. Želimo srušiti fizičke zidove – mobilnost predstavlja sve veći prioritet.

  Monitoring poslovnih procesa

  Preko web aplikacije  korisnik ima uvid  u sve podatke o klijentu uređene na jednom mjestu. Tako uređene podatke moguće je kvalitetno pretraživati, obrađivati, segmentirati, analizirati itd. Preko strukturno uređenih podataka dolazi do automatizacije poslovnih procesa.

  Niži troškovi

  Korištenje aplikacija u oblaku, osim što djeluje na produktivnost članova tima i predstavlja i niže troškove koji se izdvajaju za organizaciju poslovanja. Štedi se vrijeme i resursi za pristup i upravljanje podataka. Nije potrebno kupovati fizičke servere i druga mjesta za pohranu podataka, nego se za sve brinemo mi, kao davatelj usluga.

   

  Laravel php aplikacije

  CRM (eng. costumer relationship management) sustav je web aplikacija koja je prilagođena manjim i srednjim tvrtkama, ovisna o vrsti poslovanja, a koristi za upravljanje radnim procesom i komunikaciju s klijentima. Pomaže u vođenju kontakata, zadataka, izradi ponuda i računa, generiranje ugovora, te ažurnoj komunikaciji s klijentom kao i s drugim korisnicima sustava.

  U svakodnevnom radu, za razvoj web aplikacija koristimo Laravel php programsko okruženje. Laravel je moderno PHP razvojno okruženje koje omogućuje potpuno objektno orijentirani modularni razvoj. Laravel aplikacije razvijamo po mjeri, ovisno potrebama klijenta. Naše aplikacije su sigurne, prilagođene za testiranje i održavanje. U kombinaciji s dodatnim internet tehnologijama dobivate aplikativno rješenje koje je prilagođeno vašem poslovanju, aplikacije koje su prilagođene za sve rezolucije ekrana.

  Laravel aplikacije razvijamo po mjeri, ovisno potrebama klijenta.

  ZATRAŽITE PONUDU

  Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije internet tehnologije

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Naš tim stoji Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zatražite neobavezujuću ponudu.

  KONTAKT