+385 (051) 691 840
  info@tempusmedia.hr

  IZRADA WEB STRANICA

  Najbolja dugoročna investicija za Vaše poslovanje!

  Zainteresirani ste za izradu web stranice?
  Svi imaju web stranicu, a vi ne? Vaša web stranica ne ispunjava Vaša očekivanja?

  Danas je web stranica temelj svakog poslovanja. Ona služi kao alat za prezentaciju Vaših proizvoda i usluga, ali i Vas samih s krajnjim ciljem povećanja prodaje!
  Web stranica je mnogo i velika većina njih ne zadovoljava niz standarda koji su potrebni kako bi bile konkurentne na digitalnom tržištu  – ne indeksiraju se na prvim stranicama Google-a, posjetitelji čak i kada dođu na njih odlaze s istih jer se stranice „lome“, nepregledne su i imaju loš cjelokupni vizualni indetitet. I što onda posjetitelji zaključe? Vama nije stalo do vašeg poslovanja a niti do njih. Dakle,vi ste na gubitku, a uloženi novac se neće vratiti.

  Proces izrade web stranice kod nas funkcionira na sljedeći način:

  Prvo i osnovno što moramo saznati prije nego se upustimo u izradu web stranice je čime se Vaše poduzeće bavi, koje su potrebe i ciljevi Vašeg poduzeća te koja su Vaša očekivanja. Nakon toga slijedi utvrđivanje potrebnih funkcionalnosti web stranice i dizajna. Prije definiranja konačnog dizajna web stranice, od Vas tražimo da nam dostavite sve potrebne materijale (logotip, tekstove, fotografije, video sadržaj, brošure i sl… ) i onda se mi bacamo na posao. Nakon što izradimo web stranicu, slijedi faza testiranja i kada se utvrdi da je sve u najboljem redu na Vas prenosimo autorska prava, a mi Vam radimo daljnje održavanje web stranice.

  Kakve su naše web stranice?

  RESPONZIVNI DIZAJN (RWD)

  Vaša će se web stranica savršeno prikazivati na svim vrstama ekrana, pretraživanje na istoj će biti potpuni užitak, bez potrebe za zoomiranjem, bespotrebnim klikanjem i sl… Responzivan dizajn je danas obavezan jer se sve više pretraživanja izvršava preko mobilnih uređaja.

  CMS Sustavi

  Koristimo sustav (WordPress) koji vam omogućuje samostalno upravljanje web stranicom putem administracijskog sučelja (dodavanje novih stranica, izmjenu i dodavanje novog sadržaja i fotografija …). Jedna od najvećih prednosti ovog sustava je njegova preglednost i minimum informatičke pismenosti potrebne za snalaženje i upravljanje istim.

  SEO optimiziracija

  Ovo je jedan od najbitnijih parametara u izradi web stranice. Kako bi Vas Google „zavolio“(kako biste se prikazivali na prvim stranicama rezultata pretraživanja) Vaša web stranica mora zadovoljiti niz Google-ovih standarda. Standarde zadovoljavamo korištenjem programskih tehnika/rješenja pri samoj izradi web stranice. Radimo i detaljnu analizu ključnih riječi (riječi koje pretražuju posjetitelji a direktno su povezane s Vašim poslovanjem) i integriramo iste u Vaš sadržaj i web stranicu.

  SIGURNOST

  Sigurnosni aspekt vaše web prezentacije je ključan faktor Vaše učinkovitosti. Na internetu je mnoštvo korisnika,tako i onih s ‘lošim namjerama’. Sigurnost vašeg sadržaja i podataka je neophodna,a postiže se zadovoljavanjem različitih sigurnosnih tehnika . S nama je Vaša web stranica sigurna.

  ODRŽAVANJE WEB STRANICA

  U mogućnosti smo vam ponuditi cjelokupno održavanje vaših web stranica. Preko naše usluge održavanja, kroz konstanti monitoring i integraciju sigurnosnih dodatnih alata, pobrinut ćemo se da je vaš sustav siguran i ažuran, da su vaši kontaktni obrasci zaštićeni, da je vaš novi sadržaj ispravno optimiziran, da imate sigurnosnu kopiju vaše kompletne web stranice i da su vaše performanse na onom istom nivou kao i trenutku kada je vaša web stranica postavljena na web.

  SAZNAJTE VIŠE


  Prezentacija poduzeća

  Cilj je da Vaša web stranica u potpunosti zadovoljava potrebe Vašeg poduzeća i to ne samo sa svojom funkcionalnosti, već i unikatnim dizajnom koji će omogućiti vašu prepoznatljivost.


  Pristup informacijama

  Svaki korisnik mora brzo i jednostavno doći do svih željenih informacija koje su mu potrebne jer korisnik koji je uspješno došao do željenih informacija je na kraju, sretan korisnik.


  Vidljivost

  Budite ispred svoje konkurencije. To postižemo ako zadovoljimo sve Google-ove parametre kako biste bili među prvim rezultatima pretraživanja za usluge i proizvode koje nudite.

   Cijena izrade web stranica

  Na današnjem tržištu dostupno je mnogo različitih platformi i rješenja za vaše poslovanja no bitno je imati pouzdanog partnera koji će Vas savjetovati te vam ponuditi najbolje rješenje za Vaše poslovanje. Cijena izrade web stranica isključivo ovisi o vašim potrebama te budžetu kojim raspolažete. Zbog toga što svako rješenje kao i njegova implementacija ima svoju cijenu.

  Kvalitetna web stranica je dugoročno najisplativija zbog toga što će te uz kvalitetnu SEO optimizaciju definitivno imati više organske posjećenosti bez ulaganja u marketing, a ako i ulažete u Online marketing dobro optimizirana stranica (Landing page) će rezultirati povoljnijoj cijeni po kliku što također donosi dugoročne uštede. Također dobro posložen koncept stranice rezultira većim postotkom konverzija (većim brojem upita, većoj prodaje) uz to kvalitetan (UX User Experience) je također jedan od parametara po kojem tražilice rangiraju web stranice.

  Naš tim je u mogućnosti ponuditi od jednostavnih stranica do složenih programskih rješenja ovisno o vašim potrebama i budžetu kojeg ste spremni izdvojiti za unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

  Ne ustručavajte se, slobodno nas kontaktirajte! Naš tim stoji na raspolaganju za sva pitanja te će Vas savjetovati oko izrade web stranica za Vaše poslovanje.

      Zatražite neobvezujuću ponudu