+385 (051) 691 840
  info@tempusmedia.hr

  ONLINE MARKETING

  SEO, AdWords, Social Media, Content, Copywriting

  Kako povećati prodaju putem Online Marketinga?

  Ukoliko ste ulagali u marketing svjesni ste činjenice da je marketing teško mjerljiva kategorija poslovanja. Posebice što se tiče offline marketinga (oglasi u časopisima, billboardi, maskote i sl.). Kod Online marketinga (Internet marketinga) situacija je potpuno drugačija.
  Online marketing Vam nudi široki spektar mogućnosti oglašavanja kao što su npr. SEM (Search engine marketing), SEO (Search engine optimization), Društvene mreže, Email marketing itd.
  Kod online marketinga korištenjem naprednih alata i tehnika za analizu moguće je točno odrediti ciljanu skupinu za Vaš proizvod ili uslugu, točno određenih interesa, dobnih skupina ljudi, lokacija, jezika govora, vrijeme prikazivanja oglasa itd.
  Kod online marketinga može se točno vidjeti uspješnost vaših kampanja (koliko je ljudi vidjelo vaš oglas, koliko ih je posjetilo Vašu stranicu, koliki je postotak konverzije itd.).
  Naš tim će Vam pomoći odrediti koji je najbolji način oglašavanja za Vašu djelatnost, proizvod ili uslugu. Zajedno ćemo proći Vaše zahtjeve i ciljeve, napraviti ćemo analizu, napraviti markentiški plan te ga provesti u djelo.

  Za sva pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte, naši djelatnici će Vas vrlo rado upoznati sa ovim načinom oglašavanja stoga se ne ustručavajte i kontaktirajte nas!

   


  SEO optimizacija

  Povećajte organsku posjećenost Vaše web stranice/trgovine

  Detaljnije…


  Web Dizajn

  Kvalitetan i dobro koncipiran web je temelj online marketinga.

  Detaljnije…


  Google AdWords

  Isprobajte najnaprednije i najpopularnije PPC oglašavanje!

  Detaljnije…


  Content Marketing

  Sadržaj koji se čita, sadržaj koji prodaje!

  Detaljnije…


  Društvene mreže

  Povećajte prodaju uz najpopularnije društvene mreže!

  Detaljnije…


  Web Copywriting

  Trebate kvalitetan tekstualni sadržaj za Vaše poslovanje?

  Detaljnije…

  Kontaktirajte nas

  Vaše ime
  Tvrtka
  Vaš Email (obvezno)
  Web stranica

  Poruka