+385 (051) 691 840
  info@tempusmedia.hr

  IZRADA WEB SHOP-A

  Izrada i razvoj web shop-a na Woocommerce platformi

  Web shop je otvoren 24/7 bez vaših ulaganja u ljudske resurse, prekovremene sate, najam prostora i ostale troškove koje zahtijeva fizička trgovina

   

  Opcije koje Vam nudi ovaj moderan kanal prodaje su mnogobrojne, a mi Vam možemo ponuditi sljedeće:

  ✓ Izrada web shop-a u responzivnom dizajnu – što znači da korisnik može iz udobnosti svog naslonjača kupiti Vaš proizvod putem bilo kojeg uređaja kojim pristupa mreži bilo da se radi o tabletu, mobitelu, laptopu ili desktop računalu.

  ✓ Izrada web shop-a u kojem Vi kao korisnik imate potpunu kontrolu nad proizvodima koje nudite – imate mogućnost samostalnog administriranja Vaših proizvoda, stiliziranja Vaših proizvoda, formiranja akcijskih cijena, popusta, različite načine plaćanja, mogućnosti isporuke proizvoda i mnogo više.

  ✓ Izrada web shop-a koji je optimiziran za tražilice, tako da su Vaši proizvodi dostupni velikom broju potencijalnih kupaca koji su na jedan klik udaljeni od informacija proizvoda koje nudite.

  Tehnologije razvoja

  Sustav koji koristimo za izradu web shop-ova prokušan je i istestiran sustav na velikom broju korisnika. Takozvani WooCommerce aplikativni dodatak posjeduje WordPress funkcionalnosti, koji omogućavaju jednostavno upravljanje cjelokupnim sustavom, zahvaljujući preglednom i intuitivnom administrativnom sučelju. Preko navedenog aplikativnog rješenja korisnici i bez zavidnog informatičkog znanja imaju mogućnost kompletnog upravljanja svojim web shop-om. 

  Proširenja za WordPress, kao što je WooCommerce vašu stranicu pretvaraju u temeljito strukturirani web shop. Jedna od velikih prednosti ovog sustava je što WooCommerce platforma omogućuje integraciju funkcionalnog web shop-a unutar vaše profesionalne web stranice. Tako imate zaokružen model vašeg poslovanja, gdje uz punokrvni web shop zadržavate svoju prezentaciju i identitet na web-u, uz mogućnost komunikacije s vašim potencijalnim kupcima.

  Predefiniranost i varijacije proizvoda

  Vaš web shop posjeduje velike mogućnosti definiranja cijena vaših proizvoda i usluga, isto tako mogućnost podešavanja troškova dostave, mogućnost podešavanja visine poreza za različite regije i države, što će koristiti svima onima koji svoje proizvode prodaju i izvan državnih granica.

  Integracije plaćanja

  Plaćanje naručenih proizvoda može se vršiti na nekoliko načina: putem kreditne kartice, pouzećem, direktno na račun, ali i putem procesora za plaćanje, kao što su PayPal, Google Chekout, Payway i mnoštva drugih.

  Sustav kupona

  Ostvarite korisniku osjećaj ekskluzivne kupovine kroz vremensko ograničena sniženja. Ugrađeni sustav kupona omogućava dijeljenje jednokratnih, višekratnih i vremenski ograničenih kupona za sniženja proizvoda u vašem web shop-u.

  Automatsko upravljanje skladištem

  Vlasnik ili administrator web shop-a može ručno uređivati narudžbe, reducirati stanje na skladištu te slati račune putem e-maila, a ima i pristup povijesti narudžbi, sa pripadnim detaljima. Postoji mogućnost upravljanja samim skladištem, tj. brojčanim stanjem proizvoda. Vlasnik ne treba brinuti da će prodati nešto što ne postoji u skladištu , sustav automatski vrši inventuru, uklanjajući proizvode iz virtualnog skladišta, a one proizvode koji će uskoro nestati naglašava, dajući vam do znanja da je vrijeme za nabavku.

  Marketing i promocija

  Imate mogućnost integracije različitih marketinških i promotivnih alata. Tu su prije svega reklamni banneri koje je moguće postaviti posvuda na web shop-u. WooCommerce je inteligentno sredstvo koje omogućava da se približite svojim klijentima, i to pomoću mnoštva efektivnih strategija (ocjenjivanje proizvoda,isticanje najbolje prodavanih i srodnih artikala itd.), koje ujedno pružaju mogućnost multipliciranja koristi od svake kupnje obavljene na stranci.

  Sučelje za upravljanje statistikama

  Sučelje za upravljanje statistikama vam nudi pregledan uvid u online prodaju, pokazuje statistike vezane za dnevne, tjedne i mjesečne kupovine, ističe najbolje prodavane proizvode i kupcima najdraže akcijske ponude. Ovo je alat koji će vam omogućiti bolje poznavanje navika svojih kupaca, a upravo je to ključ dobrog marketinga i uspješnog poslovanja.


  Niži troškovi

  Nema plaćanja najamnine prostora, nema troškova opremanja, nema troškova hladnog pogona (struja, voda, plin), nema potrebe za zapošljavanjem većeg broja radnika, ne postoji radno vrijeme.


  Administracija

  Moguće je pristupiti putem bilo kojeg uređaja koje ima pristup internetu. Ako želite promijeniti cijenu, dodati ili maknuti proizvod, mijenjati opis ili nešto drugo, to možete učiniti brzo i samostalno.


  Dostupnost

  Fizičkom ste trgovinom najčešće vezani za kupce iz vaše neposredne okoline, a web shop omogućuje osobama iz drugih gradova, županija, čak i država, da pregledavaju vašu ponudu i postanu vaši kupci.

  ZATRAŽITE PONUDU

  Modernizirajte i unaprijedite Vaše poslovanje koristeći najnovije internet tehnologije

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Naš tim stoji Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zatražite neobavezujuću ponudu.

  KONTAKT